Головна Новини Суспільство події Проблеми з киснем: лікарка з Миколаєва емоційно звернулась до чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

Проблеми з киснем: лікарка з Миколаєва емоційно звернулась до чиновників

Балони з киснем через високий потік хворих вже не рятують

2 листопада 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Керівниця обласного інфекційного закладу  в Миколаєві Світлана Федорова написала в соціальних мережах, що пацієнтам, яких лікують від коронавірусної хвороби, не вистачає рідкого кисню. В дописі вона згадала  свої проблеми та непрості стосунки з  місцевими чиновниками

Проблеми з киснем: лікарка з Миколаєва емоційно звернулась до чиновників

Лікарка заявила про брак кисню (фото з відкритих джерел)

 За її словами, керівництво медичного закладу, аби вирішити цю непросту проблему, почало турбувати управління охорони здоров’я місцевої облдержадміністрації. Але ці керівники направили її в Миколаївську обласну раду.

Ще й відповіли, що такі  проблеми керівництву медичного закладу  потрібно вирішувати самостійно чи звертатись до власника. Коли виникають спірні питання, їх слід вирішувати в суді.

Так само не реагують на складну ситуацію місцеві обранці.

Схоже, що чиновники вже дістали лікарку, яка перейматься тим, як зберегти людські життя.

За словами Федорової,  що влада всіх заспокоює, інформуючи, що кисень є. А його насправді нема. Медики не можуть заправити ще з вечора 400 кг рідкого кисню. Його потреби і кількість збільшується. На ранок вже потрібно подвійну  його кількість, які не можна ніде знайти. Ні купити навіть за великі гроші. Балони з киснем цю ситуацію не рятують, адже хворих стає щораз більше. Прокиньтесь, владо й облрадо! Ау, де ви!,- емоційно відреагувала медик-посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кличко назвав головну проблему з лікуванням хворих на коронавірус у Києві.У столиці України погіршується ситуація із захворюваністю на коронавірус. Але, незважаючи на ускладнення ситуації, ліжкомісць у лікарнях вистачає, обладнання є, киснем медустанови забезпечені. Проблема інша – не вистачає медперсоналу. Люди працюють на межі своїх можливостей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини