Головна Новини Суспільство події Прийняв людини за тварину: в Чернівецькій області застрелили чоловіка, який рубав ялинку в лісі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийняв людини за тварину: в Чернівецькій області застрелили чоловіка, який рубав ялинку в лісі

Винуватцю готуються вручити підозру за статтею вбивство з необережності

18 грудня 2020, 15:18
Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області, недалеко від села Лунка, сталася трагічна подія — 62-річний чоловік застрелив 56-річного односельчанина, який рубав ялинку в місцевому лісі.

Прийняв людини за тварину: в Чернівецькій області застрелили чоловіка, який рубав ялинку в лісі

ФОТО: З відкритих джерел

За даними слідства, чоловік полював на косулю, і вистріливши нібито у тварину, підійшов і зрозумів, що вбив людину. Більш того, мисливець самостійно попрямував у відділення поліції та повідомив про вбивство з необережності. Правоохоронні органи затримали чоловіка і доставили до слідчого ізолятора.

"Не розібравшись, вистрілив, підійшов ближче і побачив свого односельця, який вже був без ознак життя. Він каже, що "я не знаю, що зі мною сталося і як це сталося", — розповів начальник Герцаївського відділення поліції Григорій Якобчук.

Засобам масової інформації вдалося дізнатися, що тоді загиблий відзначав свій день народження, а в ліс відправився, щоб зрубати ялинку до Нового року.

У сільській раді подію поки що не коментували, проте співробітники лісового господарства припустили, що 62-річний чоловік міг полювати на території лісу незаконно. За їх словами, мисливець повинен був попередити єгеря і лісничого про наміри полювати і отримати ліцензію.

В цей момент ведуться слідчі дії, і правоохоронці готуються вручити підозру мисливцеві у вчиненні кримінального правопорушення за статтею вбивство з необережності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що злочинці катували сім'ю пенсіонерів, щоб отримати їхні гроші та коштовності. За словами Андрія Небітова, членів сім'ї позв'язували, катували розпеченою праскою, заливали в очі горілку і різали руки. Тортури тривали протягом години.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини