Головна Новини Суспільство події "Природний відбір в дії": в Мережі відреагували на ДТП за участю пішохода в Києві (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Природний відбір в дії": в Мережі відреагували на ДТП за участю пішохода в Києві (ВІДЕО)

Перш ніж потрапити під машину, пішохід довго маневрував на дорозі, незважаючи на відсутність «зебри» або знаків для переходу

28 січня 2021, 19:28 comments1177
Поділіться публікацією:

Увечері 27 січня на бульварі Дружби Народів у Києві сталася автомобільна аварія, що примітна одним із її учасників. Хоча вірніше буде сказати винуватцем, адже саме пішохід намагався перейти жваве шосе у невстановленому місці. Про інцидент повідомляє прес-служба Київської патрульної поліції на офіційній сторінці в Facebook.

"Природний відбір в дії": в Мережі відреагували на ДТП за участю пішохода в Києві (ВІДЕО)

Іноді на дорогах "лихачать" навіть пішоходи. Фото із відкритих джерел

Дорожньо-транспортна пригоду сталася близько 19:00. Вельми цілеспрямований чоловік марно намагався подолати широку дорожню смугу в один із найжвавіших моментів руху — коли більшість киян повертаються додому з роботи.

Як повідомляють поліцейські, ніяких знаків або розмітки, що дозволяють пішохідний перехід, на місці аварії не існує. Незважаючи на це, чоловікові вдалося невідомим чином подолати цілих чотири дорожніх смуги. Однак потім він переліз через відбійник і, не втримавшись, все ж потрапив під колеса автомобіля.

Відзначається, що збив пішохода-лихача водій Volkswagen.

Прибулі на місце аварії медики відвезли потерпілого чоловіка в лікарню. Слідчо-оперативна група швидко встановила всі деталі події ДТП.

Маючи настільки яскравий випадок безвідповідальності, київські патрульні знову нагадують про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху. Втім, будь-які особисті міркування щодо пригоди правоохоронці залишають при собі.

Зате у користувачів соцмережі, які "насолодилися" переглядом відео з місця аварії, тримати емоції під контролем не виходить. "Природний відбір в дії", "п'яна мавпа", "яке дурне самогубство" і десятки менш літературних виразів присутні в коментарях до ролика. Багато хто, до речі, співчуває водієві, якого все одно можуть притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як через сильну ожеледь на одному з київських мостів занесло і "склало навпіл" фуру. Також на порталі можна дізнатися статистику і причини ДТП в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

карп

28 січня 2021, 20:01

Идиотизм какой то!


Новини