Головна Новини Суспільство події У Києві добряче занесло вантажівку: момент потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві добряче занесло вантажівку: момент потрапив на відео

У всьому звинувачують погіршення погодних умов

15 січня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Близько 6 години ранку 15 січня на Південному мосту в Києві сталося епічна ДТП за участю вантажівки. Інформацію та відео про подію розмістила прес-служба Патрульної поліції Києва у соцмережах.

У Києві добряче занесло вантажівку: момент потрапив на відео

Важку фуру добряче занесло. Фото: iStock

Учасником аварії стала вантажівка марки MAN. Водія сильно занесло на слизькій після негоди дорозі, і він не зміг впоратися з керуванням. На щастя, про деталі ДТП чоловік розповів правоохоронцям особисто,  адже не постраждав.

Всі "шишки" дісталися багатостраждальній вантажівці, яка практично "склалася" навпіл під час віражів на слизькому асфальті. Як результат, у машини заблоковане кермо і пробитий паливний бак.

Окремим моментом стало блокування дорожнього руху. "Складена" вантажівка перекрила відразу дві смуги, і киянам довелося постояти в пробках, чекаючи вирішення проблеми.

"Подолати наслідки і звільнити міст допомогли патрульні відділу безпеки дорожнього руху та комунальники. Прибрати вантажівку вдалося за 40 хвилин", — інформують патрульні.

На відео, опублікованому поліцейськими, можна побачити сам момент занесення, а також те, як вантажівку намагалися зрушити з місця, щоб розчистити проїзд.

Довідка. Південний міст — це найвищий міст у Києві, проїзд на якому дозволено із 1990 року. Належить до категорії вантових мостів. Висота споруди сягає 135 метрів. Міст примітний тим, що через нього проходять не тільки кілька смуг автомобільного руху, а й одна із гілок столичного метро.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як ДТП може стати проявом моментальної карми. Так, в Харкові працівник СТО викрав Lexus і розбив його в аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини