Головна Новини Суспільство події Прикордонники затримали чоловіка, який хотів втекти з України як Джеймс Бонд
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники затримали чоловіка, який хотів втекти з України як Джеймс Бонд

У спробі нелегально перетнути кордон України чоловік скористався підводним скутером.

28 липня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Чоловіки, які намагаються незаконно перетнути український кордон, усе більш винахідливі та вигадливі у своїх спробах. Пресслужба Держприкордонслужби повідомила про випадок, коли чоловік намагався втіки з України у стилі вигаданого агента британської розвідки Джеймса Бонда.

Прикордонники затримали чоловіка, який хотів втекти з України як Джеймс Бонд

Співробітники ДПСУ затримали чоловіка, який хотів перетнути кордон на підводному скутері. Фото з відкритих джерел

Як вказує Державна прикордонна служба, вони спіймали кмітливого плавця, який намагався перетнути україно-румунський кордон підводним скутером. Чоловіка виявили у моменти, коли він виринав на поверхню, щоб отримати доступ до повітря.

"Кмітливого "плавця" прикордонники помітили під час патрулювання річки Дунай. Чоловік плив під водою, але періодично підіймався на поверхню, щоб дихати. Використовуючи підводний скутер, він намагався швидше подолати водний маршрут та дістатися Румунії", — пишуть ДПСУ.

Попри оригінальну спробу незаконно перетнути кордон, вона залишилась невдалою для чоловіка. Крім того, у Держприкордонслужбі виявили, що це була не перша спроба чоловіка втекти з України.

"Однак не склалося, його затримали. Як з’ясувалося, це вже друга спроба порушника незаконно перетнути кордон", — додали в прикордонній службі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прикордонники назвали два активні напрямки втечі ухилянтів з України. За словами працівників ДПСУ найчастіше чоловіки намагаються перетнути кордон поза межами пропускних пунктів у напрямку Молдови та Румунії.

Також "Коментарі" писали, що українці придумали нову тактику втечі за кордон. Ухилянтів почали збирати у великі групи та організовувати їх втечу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини