Головна Новини Суспільство події Президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва взяли під варту: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва взяли під варту: що відомо

В'ячеслав Богуслаєв заявив, що він - "просто конструктор"

24 жовтня 2022, 20:46
Поділіться публікацією:

Шевченківський районний суд за клопотанням СБУ та Офісу генерального прокурора, обрав запобіжний захід президенту "Мотор Січі" В'ячеславу Богуслаєву. Відтак, чоловіка взяли під варту. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прес-службу СБУ.

Президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслаєва взяли під варту: що відомо

В'ячеслава Богуслаєва взяли під варту (фото з відкритих джерел)

Богуслаєв протягом 60 діб не зможе вийти з ізолятора, адже СБУ проводитиме досудове розслідування.

 Стало відомо, що крім, Богуслаєва аналогічний запобіжний захід обрали для начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності Олега Дзюби, його також затримала СБУ.

Обом чоловікам правоохоронці повідомили про підозру за такими статтями КК України, зокрема ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ст. 111-2 (пособництво державі-агресору).

У відомстві повідомляють, що СБУ все ще проводити комплексні заходи, аби встановити інших учасників незаконної діяльності та притягнути винних до відповідальності.

 Раніше правоохоронці опублікували аудіозаписи телефонних розмов президента "Мотор Січі", що б підтверджували його співпрацю з ворогом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як бути з колаборантами під час війни. За 2022 рік Офіс Генпрокурора відкрив понад 4500 проваджень про держзраду та колабораціонізм, проте лише 11% дійшли до суду. Про це повідомляє рух ЧЕСНО, посилаючись на дані, отримані від Офісу Генпрокурора.  Голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев зазначив, що вже було кілька нарад на найвищому рівні і добре відомо про позицію звузити поняття колаборанта до тих, хто надає допомогу армії РФ, постачає товари для армії РФ або робить відповідні дії, працюючи на перемогу ворога.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий Иванович

25 жовтня 2022, 06:12

Ігор, Такого поноса я еще не читал- какай дальше

Ігор

24 жовтня 2022, 21:06

Ми досі живемо за законами і у системі, створеній цими істотами. Гетманцев тут якраз вигодоотримувач. Купа бородатих істот, типу титушок Азовсталі, слугують їм - тільки так вони вміють гроші заробляти. Країна - підробка. Країна - продажність. Хрущов і Брежнєв почали гонку озброєнь. УРСР була головним розробником і виробником всього цього заліза. Кого вбивати збирались? Кого зараз Карма вбиває цим залізом? Унікальна країна, яка отримує по голові своєю ж зброєю. Розробленою, виробленою, проданою ворогу пожадливими кучмами. Все буде КНДР!


Новини