Головна Новини Суспільство події "Прала частини чоловіка в пральній машинці": смерть репера з України обростає моторошними подробицями
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прала частини чоловіка в пральній машинці": смерть репера з України обростає моторошними подробицями

ЗМІ повідомляють, що розчленувати Енді Картрайта його дружині допомагала мати

30 липня 2020, 16:24
Поділіться публікацією:

Смерть репера Енді Картрайта, який був родом з України, але проживав у Санкт-Петербурзі, обростає новими подробицями. Виявляється, розчленовувати чоловіка його дружині Марині Кохал допомагала її мати. Про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

"Прала частини чоловіка в пральній машинці": смерть репера з України обростає моторошними подробицями

“Слідчі поки вивчають докази і вони вже натрапили на кілька дивовижних зачіпок і дивацтв. Як відзначають криміналісти, всі кінцівки були відпиляні практично ідеально — можна сказати, працював професіонал. Але це не саме дивне — внутрішні органи трупа Марина чомусь випрала в пральній машинці, а частини тіла виваляла в солі. Крім того, на одному з передпліч слідчі знайшли сліди чоловічих рук, наче від захоплення", — пише ЗМІ.

У Baza кажуть, що Марина вичистила всю квартиру — якби не п'ять чорних мішків, її чоловік реально міг би залишитися зниклим без вісти. З запахами, які наводнили квартиру, Кохал нібито боролася з допомогою пахощів. А шприц, через який у Картрайта нібито сталося передозування, Кохал випадково викинула. Друзі померлого кажуть, що у нього були проблеми з алкоголем, але наркотики він не вживав.

Зараз Марина затримана, а її маму, яка допомагала розібратися з зятем, відправили під підписку про невиїзд.

Нагадаємо, російський репер Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер у Санкт-Петербурзі. Його дружина Марина розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, щоб потім позбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини