Головна Новини Суспільство події Пожежа в Дніпровському будинку престарілих "Тепло любих" : стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в Дніпровському будинку престарілих "Тепло любих" : стали відомі подробиці

Заклад називався "Тепло любих"

16 листопада 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

В приватному закладі для похилих людей в обласному центрі Дніпровщини, де під час пожежі загинуло п'ять стареньких мешканок, всього мешкало 30 людей.Зараз всіх  мешканців переселяють  в інше приміщення. Про це інформує  в соціальних мережах омбудсмен Людмила Денісова.

Пожежа в Дніпровському будинку престарілих "Тепло любих" : стали відомі подробиці

Інцидент стався в будинку престарілих "Тепло любих" (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, трагедія сталась  в приватному закладі для літніх людей, який мав красномовну назву  "Тепло любих".

 Як зазначила посадовиця, тут мешкало всього  30 осіб віком від 75 до 89 років. Також в закладі доглядали 23 лежачих стареньких, які не пересувались.  На другому поверсі будинку, де мешкали лежачі старенькі,  й виникло замикання електричної проводки.

 Всім літнім дніпровцям надали необхідну медичну допомогу. Зараз їх перевозять до іншого будинку в цьому місті.

Омбудсмен резюмувала, що  майже всі приватні заклади такого типу для літніх людей є порушниками правил пожежної безпеки. Вони встановлюють на вікнах так звані нерозпашні решітки, двері замикають, а ключі мають лише працівники, що обслуговують такі заклади. Протипожежною сигналізацією такі заклади не обладнують, технічне обслуговування вогнегасників ніхто  в таких пансіонатах не проводить.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Дніпровському будинку для престарілих виявили мертвими п'ять жінок.В місті Дніпро палав приватний будинок для стареньких мешканців міста. Пожежа закінчилась трагедією, загинули п’ять місцевих бабусь, які тут мешкали. Про це інформує пресслужба Нацполіції Дніпровщини.За оприлюдненою інформацією, в приватному закладі, де мешкали старенькі, заклад знаходився в Центральному районі Дніпра, було виявлено тіла п’яти похилих мешканок, яким було від 75 до 89 років.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини