Головна Новини Суспільство події Пожежа у Хмельницькій області, де загинули 4 дітей: рятувальники показали фото будинку після трагедії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа у Хмельницькій області, де загинули 4 дітей: рятувальники показали фото будинку після трагедії (ФОТО)

Смертельна пожежа сталася 17 листопада

18 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Медисівка Хмельницької області  в сільській садибі сталась пожежа. Біда закінчилась черговою трагедією, у вогні загинуло четверо малих дітей, меншому з яких навіть не було року. Про це інформує  відділ комунікацій  ДСНС Хмельницької області.

 Пожежа у Хмельницькій області, де загинули 4 дітей: рятувальники показали фото будинку після трагедії (ФОТО)

У вогні загинули четверо дітей (фото прес-центр ДСНС Хмельницької області)

 Зараз житлова споруда  після вчорашньої  пожежі непридатна для   проживання. Стіни в чорній кіптяві, немає вікон, пошкоджений дах.

 Місцеві рятувальники, які виїжджали на місце трагедії, виставили світлини цієї садиби, де  зовсім нещодавно мешкали малюки. На них видно закопчені стіни, обірвані шпалери, кругом в безладі розкидані речі, які вже нікому не знадобляться.

Селяни, які збіглись гасити вогонь, не встигли врятувати маленьких господарів будинку. Тому хмельницькі рятувальники вкотре нагадують  співвітчизникам в цей осінньо-зимовий період ретельно дотримуватись правил пожежної безпеки.

 Пожежа у Хмельницькій області, де загинули 4 дітей: рятувальники показали фото будинку після трагедії (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Хмельницькій області чоловік втік із колонії та зґвалтував малолітнюЯк стало відомо, інцидент стався в одному із населених пунктів Хмельницької області. Повідомляється, що 45-річний чоловік, який був засуджений за крадіжки, втік із виправної установи. Велосипедом він заїхав у село, де зустрів 12-річну дівчинку. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння попросив малолітню показати йому дорогу. Дівчинка погодилася. Коли вони йшли полем, зловмисник приставив ніж до горла своєї жертви, а потім поглумився. Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати правопорушника. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та виніс покарання у вигляді позбавлення волі на строк 13 років та шість місяців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини