Головна Новини Суспільство події Постраждала у Карпатах туристка опритомніла: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Постраждала у Карпатах туристка опритомніла: нові подробиці

Жінка отримала серйозні поранення

19 вересня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Туристка, яка отримала важкі ушкодження під час вибуху на карпатській полонині, прийшла до тями у медичній установі. Молода жінка має важкі поранення, але всупереч трагедії радіє життю. Уже посміхнулася рідним. Про це повідомляє Орест Малиш у соціальних мережах. Як він інформує, у дружини збереглося одне око, з рукою гірше — її потрібно було складати.

Постраждала у Карпатах туристка опритомніла: нові подробиці

Туристи постраждали під час вибуху в Карпатах (фото з відкритих джерел)

Орест Малиш розповідає, що дружині вже краще і вона може повертатися. Функціонує рука, яку складали. Бачить вона на око, що не постраждало під час вибуху. Вона вже впізнає рідних, чоловікові навіть посміхнулася.

Чоловік стурбований, що не всі аналізи хороші й медики хвилюються через стан своєї пацієнтки. Адже травми, які вона отримала під час цієї трагедії, можуть дати про себе знати по-різному.

Три інші туристки, що теж отримали поранення в долині біля старого кострища, також прийшли в себе. Орест провідав і їх і повідомив, що Ліда його впізнала. Краще почуваються Надія і Юлія. Травми від вибуху ще довго будуть гоїтися, але вони терплять біль і не скаржаться.

Нагадуємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що чоловік, який рятував туристів у Карпатах, розповів нові подробиці смертельного вибуху. Як відомо, на карпатських вершинах, якими подорожували туристи, сталася трагедія під час розпалювання багаття. Є загиблі та постраждалі. Уже відомо, як їх рятували, як потрапили туди рятувальники, адже в горах немає ані доріг, ані зв'язку. І нові версії виникають, що трагедії можна було запобігти. Місцевий житель Андрій одним із перших приїхав до постраждалих. Він сказав, що мандрівники хотіли піднятися на вершину Кукул.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини