Головна Новини Суспільство події Пошкоджено десятки будинків: у Польщі сталася масштабна пожежа в селі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пошкоджено десятки будинків: у Польщі сталася масштабна пожежа в селі (ВІДЕО)

У польському селі Нова Бяла сталася масштабна пожежа, яка пошкодила десятки будівель і житлових будинків

20 червня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:
















У селі Нова Бяла (Nowa Biała), розташованій на півдні Польщі у Малопольському воєводстві, сталася велика пожежа, в результаті якої постраждало 9 осіб і кілька десятків будівель.

Пошкоджено десятки будинків: у Польщі сталася масштабна пожежа в селі (ВІДЕО)

Пожежа у Польщі (twitter.com/lalaposz23)

Польське радіо RMF 24 повідомляє, що пожежа пошкодила 44 будівлі. Вогонь швидко поширювався, тому що вони були дерев'яними. Без даху над головою залишилося понад сто осіб, їх тимчасово поселили родичі і друзі.

Більшість постраждалих мешканців отруїлися димом і отримали незначні опіки, але їх життю і здоров'ю нічого не загрожує. У важкому стані евакуювали авіацією тільки одного жителя Нової Бяли — він впав із даху й пошкодив хребет.

Польський прем'єр Матеуш Моравецький відреагував на надзвичайну ситуацію і зазначив, що такої пожежі тут не було 30 років. Він заявив, що найближчим часом будуть оцінені втрати від пожежі і влада подбає про постраждалих.

На місці події працюють близько 400 рятувальників, до них на допомогу залучили військових. Що стало причиною пожежі — не повідомляється.

Нагадаємо, що на сході Чехії в місті Богумін сталася масштабна пожежа у багатоповерховому будинку. За попередніми даними, померли 11 осіб. Голова поліції Томаш Кужель заявив, що правоохоронні органи затримали чоловіка, якого підозрюють у підпалі будинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в іранському місті Кум сталася велика пожежа і вибухи на хімічному заводі. На місці події працювали близько 150 пожежників і 20 автомобілів. За даними місцевих ЗМІ, постраждало щонайменше шість осіб, двоє з яких — рятувальники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини