Головна Новини Суспільство події Посаду керівника поліції в одному з регіонів країни намагалися купити за мільйон доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Посаду керівника поліції в одному з регіонів країни намагалися купити за мільйон доларів

У Рівненській області дуже пристойні цінники виявилися

29 жовтня 2020, 17:15
Поділіться публікацією:

Колишній міліціонер був готовий заплатити мільйон доларів за посаду голови Управління національної поліції в Рівненській області. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Посаду керівника поліції в одному з регіонів країни намагалися купити за мільйон доларів

За даними джерела, міліціонер запропонував хабар одному з чиновників в Департаменті кадрового призначення Нацполіціі, а той звернувся в правоохоронні органи. Як стало відомо пізніше, головний герой "історії" займав високу посаду раніше, а потім не зміг пройти переатестацію.

Йому і його друга, який також брав участь у даному процесі, повідомлено про підозру за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди посадовій особі, вчиненої за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 369 КК України). Підозрювані можуть сісти за ґрати від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без.

Як раніше повідомляли "Коментарі", п'яний поліцейський влаштував смертельну аварію під Києвом.

Легковик "Фольксваген", за кермом якої був представник правоохоронних органів, вилетіла на пішохідний перехід близько 18:00 напередодні. Ухилитися від машини двом жінкам, які переходили дорогу, не вдалося. Одна з них загинула, другу лікарі відвезли в лікарню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини