Головна Новини Суспільство події Померла 20-річна дівчина, якій дали 15 років за вбивство у полтавському тирі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла 20-річна дівчина, якій дали 15 років за вбивство у полтавському тирі: подробиці

В неї сталось загострення хвороби

30 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Минулого понеділка, 29 листопада в камері СІЗО пішла з життя 20-річна  Вероніка Моторіна, яка отримала 15-річний строк тюремного ув’язнення, за те, що застрелила 64-річного працівника тиру в місті Полтава. Про це інформує Суспільне.

Померла 20-річна дівчина, якій дали 15 років за вбивство у полтавському  тирі: подробиці

Дівчина застрелила чоловіка у тирі (фото з відкритих джерел)

 Медики швидкої зареєстрували виклик з колонії о 19:32.  Вони відразу прибули  і робили все можливе, аби врятувати життя ув’язненої, але  ці заходи не допомогли. Майже о дев’ятій годині вечора Вероніка померла.

 Захисник покійної зробив заяву про те, що немає ніякої інформації стосовно її смерті.

Telegram-канал "ТРУХА Полтава" повідомив, що, за отриманою від анонімного джерела інформацією, засуджена мешканка колонії протягом цілого дня нічого з їжі не споживала, крім кави.  Лише палила.  В неї сталось загострення хвороби, 20-річна полтавчанка потерпала від епілепсії.

Важливо, що на початку 2020 року  18-річна Вероніка Моторіна, перебуваючи в стрілецькому закладі  міста Полтави, зі зброї  вистрелила в 64-річного інструктора цього закладу.  Поважний полтавчанин пішов з життя лише через те, що клієнтка, яка ходила сюди постріляти більше місяця, була в поганому настрої. Перед тим в неї відбулась сварка з її коханим.

Зокрема, її хлопець зазначив, що Вероніка дуже емоційна. Вона любила стріляти й хотіла йти в українську армію, аби воювати на передовій.  Але її не погодились туди взяти.   

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета. Молода полтавка буквально через кілька днів після свята знань вчинила криваву розправу в міській школі № 11. Стріляла без причини, просто так, у незнайомих педагогів. Поранила двох людей. Можливо, когось і вбила б, але зброю у неї забрали. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини