Головна Новини Суспільство події Помер відомий український хореограф, який працював з Іриною Білик
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий український хореограф, який працював з Іриною Білик

Пішов із життя Антон Смецький: від відомого хореографа до героя на фронті

24 червня 2024, 16:16
Поділіться публікацією:

Сьогодні загинув український хореограф та захисник Антон Смецької. Про його загибель повідомила Оксана Міщишин із Корпусу Військових Капеланів ХСП на своєму профілі у Facebook. Обставини події поки що не розкрито.

Помер відомий український хореограф, який працював з Іриною Білик

Пішов із життя хореограф зірок української естради

До війни Антон працював хореографом та встиг співпрацювати з такими артистами, як Ірина Білик. Початок конфлікту змусив його приєднатися до армії, де служив сапером. У 2023 році Смецький підірвався на міні і втратив ноги, але це не зупинило його, і він повернувся на службу після протезування.

“Я казала йому, що напевно без нього перемога не настане… Коли він їхав набирати собі команду, то порадила сказати, що все буде вибухати, а москалі бігати і метушитися – все, як хлопці люблять… І він ніколи не скаржився. А єдине величезне бажання було побачитися з дружиною та дитиною. Він як падаюча палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю осяяв все своє життя до останнього моменту та дихання. Про нього довго пам'ятали всі медпрацівники всіх медичних закладів, де через конвеєр так мало можливо, а він усім залітав у серце. Вічна пам'ять герою Антону Смецькому", — із скорботою повідомила Оксана Міщишин.

У Антона залишилася дружина і дитина, які тепер зберігатимуть пам'ять про нього як героя, який бився за свою країну до останнього подиху.

Нагадаємо, що відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули . Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова. Тамайо Перрі, відомий своїми ролями у фільмі "Пірати Карибського моря" та серіалі "Поліція Гаваїв", був також професійним серфером та рятувальником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини