Головна Новини Суспільство події Помер український політик Геннадій Москаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер український політик Геннадій Москаль

У віці 73 років помер український політик та колишній голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

17 березня 2024, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17 березня стало відомо, що колишній український депутат Геннадій Москаль помер у віці 73 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви українських політиків Миколи Княжицького та Олексія Гончаренка.

Помер український політик Геннадій Москаль

Геннадій Москаль. Фото з відкритих джерел

Геннадій Москаль помер вранці 17 березня після важкої хвороби.

"Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою", — пише Микола Княжицький.

За словами Княжицького саме Москаль попередив про планові наміри розігнати Майдан під час Революції Гідності. Крім того, Геннадій Москаль також оприлюднив плани Януковича знищити українські медіа.

Геннадій Москаль у 1980-1990-х роках працював у правоохоронних органах. У 2001 році став головою Закарпатської обласної державної адміністрації. У 2002-му він здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук. З 2005 обіймав посаду голови Луганської ОДА. 

Під час парламентських виборів 2007 року став народним депутатом від партії "Наша Україна". Вдруге потрапив у Верховну раду за списками партії "Батьківщина". 

У 2014 році Петро Порошенко призначив Геннадія Москаля на посаду голови Луганської ОДА. З липня 2015 року Москаль знову очолював Закарпатську ОДА. У 2019 році подав у відставку, в червні рішення про звільнення підписав Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що помер відомий актор та гуморист із "Каламбуру".

Також "Коментарі" писали про смерть Пола Александера, людини, яка прожила 70 років в залізних легенях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2024, 12:16

Їх нікого не шкода. Якщо вони всі одночасно підуть до Кобзона з Задорновим не тільки Україна врятується, а і світ стане набагато кращим і світлішим. Ці гнили організми ніколи не рахувались з суспільством і ніколи не йшли йому на поступки щоб звільнити від свого корупційного зашморгу.


Новини