Головна Новини Суспільство події Помер не від вакцини: Шкарлет розповів про нові подробиці смерті 19-річного студента
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер не від вакцини: Шкарлет розповів про нові подробиці смерті 19-річного студента

Відповідь про остаточну причину смерті надасть експертиза

20 вересня 2021, 22:45
Поділіться публікацією:

Неподалік   столиці після отриманого від ковіду щеплення, раптово пішов з життя 19-річний юнак, який навчався в одному зі столичних вишів. Він відчув себе зле за кілька годин після цієї процедури. Очільник  освітнього міністерства Сергій Шкарлет вже наголосив, що юнак пішов з життя не через щеплення. Про це повідомляє Укрінформ.

 Помер не від вакцини: Шкарлет розповів про нові подробиці смерті 19-річного студента

Сергій Шкарлет (фото із відкритих джерел)

 Посадовець, виступаючи на відкриті Форуму з дошкільної освіти, не змовчав про цей випадок і зазначив, що відповідь на те, чому помер Володимир, буде відома після того, як будуть зроблені всі експертизи.

 За його словами, смерть спровокувало не щеплення, а інші побічні явища. Щодо щеплення, то воно гарантує успішний освітній процес.

 До слова, 19 річний юнак, що навчався в національному гуманітарному виші, пішов з життя після щеплення 13 вересня. Він отримав укол вакцини й почував себе добре. Потім майбутній гуманітарій в столовій повечеряв і пішов пограти з друзями в настільний теніс. Зле йому стало  вже пізніше, тіло почало судомити, не прослуховувався пульс, пропало дихання. Його відразу почали  рятувати, провели необхідні реанімаційні заходи, але все це не допомогло. 

За словами медиків, попередня причина смерті юнака – серцево-легенева недостатність і набряк легень через ковідну  недостатність. Але остаточні відповіді на всі питання та сумніви будуть відомі після всіх проведених експертиз.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що студенту в Києві стало зле після щеплення.Відомо, що покійний Володимир Сало навчався на третьому курсі Українського гуманітарного інституту. Хлопець 13 вересня, близько 14 години отримав вакцину від COVID-19. Близько 20 години в хлопця підвищилася температура тіла, йому стало гірше.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини