Головна Новини Суспільство події Поліція затримала чоловіка, який влаштував переполох у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція затримала чоловіка, який влаштував переполох у Харкові

Чоловік погрожував накласти на себе руки, але його планам завадили поліцейські

7 серпня 2020, 01:47 comments1127
Поділіться публікацією:

Богдана Лісойвана, який близько години тому влаштував стрілянину в харківському районі Салтівка, затримали співробітники поліції. Про це повідомляє Telegram-канал "Труха.Харьков".

Поліція затримала чоловіка, який влаштував переполох у Харкові

На опублікованих в соцмережах відео чоловік погрожував накласти на себе руки, потім стріляв з пістолета, а пізніше дістав ножа і погрожував розрізати вени. Але його планам завадили правоохоронці.

Судячи за профілем чоловіка в Інстаграмі, вперше він заявив про бажання накласти на себе руки близько 6 годин тому. У роликах він анонсував дзвінок на телеканал 1+1. Крім того, він зізнався, що мотив його вчинку — любов до дівчини. Потім чоловік опублікував відео, в яких заявив, що "живим його ніхто не візьме". В руках Лісойвана був пістолет.

Судячи за даними із відкритих джерел, Богдан Лісойван — засновник громадської організації "Спортивний клуб" Залізний мускул".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харкові пролунали кілька пострілів. Через деякий час в соцмережах почали з'являтися відео, на яких чоловік погрожує покінчити життя самогубством, а також стріляє в повітря. Судячи з опублікованих відео, чоловік знаходиться в інвалідному кріслі. До місця події вже приїхала поліція. Правоохоронці намагаються налагодити контакт з чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини