Головна Новини Суспільство події Поліція встановила чоловіка, який облив зеленкою Порошенка: хто він (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція встановила чоловіка, який облив зеленкою Порошенка: хто він (ВІДЕО)

Дії зловмисника кваліфікували як хуліганство

24 серпня 2021, 20:23 comments3604
Поділіться публікацією:

У пресслужбі столичної поліції розповіли про те, хто сьогодні, 24 серпня, облив п'ятого президента України Петра Порошенка зеленкою. Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999-го року народження.

Поліція встановила чоловіка, який облив зеленкою Порошенка: хто він (ВІДЕО)

Поліція встановила чоловіка, який облив зеленкою Порошенка - фото з відкритих джерел

"Сьогодні під час урочистих заходів в центрі Києва невідомий облив зеленкою екс-президента України. Правоохоронці негайно зупинили порушника і доставили до Печерського управління поліції", — йдеться в повідомленні правоохоронців.

За даними поліцейських, дії чоловіка були кваліфіковані як хуліганство. Йому може загрожувати до п'яти років обмеження волі.

Також в поліції Києва зазначили, що наразі зі зловмисником працюють слідчі.

Крім того, в Мережі з'явилося відео затримання чоловіка, який хлюпнув у Петра Порошенка зеленкою. Відповідний відеоролик опублікували в телеграм-каналі Pavlosky News.

Нагадаємо, що п'ятого президента України облили зеленкою в центрі Києва. Інцидент стався сьогодні, 24 серпня, після Маршу захисників, який відбувся в українській столиці. Інцидент трапився неподалік станції метро "Хрещатик". Невідомі плеснули в експрезидента зеленкою, коли він прямував у бік Кабінету міністрів. На відеоролику можна помітити, що зеленка потрапила в обличчя і очі політика.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що відвідування народним депутатом від партії "Слуги народу" Олександр Качурою сесії Конотопської міськради закінчилося тим, що між ним і мером Конотопа Артемом Семеніхіним виникла перепалка і штовханина. В результаті мер Конотопа не дотримав емоцій і облив київського гостя брудною водою.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

24 серпня 2021, 20:18

Кто он??? Да он герой!!! Еще бы пархатую зеленую скотину облил бы, чтобы морда соответствовала поганой фамилии!


Новини