Головна Новини Суспільство події Кинув дітей помирати: в Одеській області в жахливій ДТП загинув 9-річний хлопчик
commentss НОВИНИ Всі новини

Кинув дітей помирати: в Одеській області в жахливій ДТП загинув 9-річний хлопчик

Хлопці їхали в кузові трактора

2 жовтня 2021, 17:50
Поділіться публікацією:

В Одеській області сьогодні, 2 жовтня, мав місце надзвичайний інцидент, під час якого в перевернутій сільгоспмашині з причепом загинув неповнолітній школяр, ще четверо його друзів різного віку відбулися легким переляком. Про це повідомляє поліція Одеської області.

Кинув дітей помирати: в Одеській області в жахливій ДТП загинув 9-річний хлопчик

Поліція шукає водія (фото Нацполіція)

Це сталося в населеному пункті Петрове під час осінніх сільськогосподарських робіт. У ДПТ потрапив потужний трактор з причепом. За інформацією поліції, тракторист, який їхав підвищеною місцевістю, не впорався з керуванням і, очевидно, ще й перевищив швидкість свого "залізного коня". В результаті сільгоспмашина із завантаженим причепом злетіла з дороги та перекинулася.

На причепі було п'ятеро дітлахів віком від 9 до 15 років, які не встигли вискочити з агрегата. Один з них загинув від отриманих травм у машині медиків, що примчали рятувати дітей, інші відбулися легким переляком.

Тракторист замість того, щоб допомогти своїм маленьким помічникам, втік з перевернутої сільгоспмашини. Зараз його розшукують поліцейські.

За результатами смертельної ДТП внесені відповідні записи до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК України. Це порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Співробітники одеської поліції проводять розслідування.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області 22-річна жінка відмовилася від двох новонароджених малюків. Інцидент стався в місті Білгород-Дністровський. Поінформовані джерела заявляють, що при виписці вона написала письмову заяву про відмову і "пішла геть зі спокійною душею".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини