Головна Новини Суспільство події На Одещині 22-річна жінка відмовилася від двох новонароджених малюків: що відомо про долю дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині 22-річна жінка відмовилася від двох новонароджених малюків: що відомо про долю дітей

Виписуючись з пологового будинку, вона письмово відмовилася від другої дитини

6 серпня 2021, 20:31
Поділіться публікацією:

На Одещині 22-річна дівчина за два роки покинула у пологовому будинку двох своїх новонароджених малюків. Про це повідомляє Телеграм-канал "Одеса інфо".

На Одещині 22-річна жінка відмовилася від двох новонароджених малюків: що відомо про долю дітей

За два роки жінка кинула двох дітей (фото з відкритих джерел)

Інцидент трапився у місті Білгород-Дністровський. Поінформовані джерела заявляють, що під час виписки вона написала письмову заяву про відмову і "пішла  собі геть зі спокійною душею".

"Породілля за свої 22-роки вже відмовляється від другої дитини. Першу вона народила два роки тому і так само легко, без докорів совісті пішла геть. Перша дитина була усиновлена, а для іншого теж знайдуть нову родину",- йдеться в повідомленні.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Одещині школяр спробував зарізатися прямо в ліцеї: відомі моторошні подробиці. Вихованець одного з навчальних закладів міста Кілія, Одеської області, спробував накласти на себе руки прямо посеред уроків. 

15-річний учень Кілієвського ліцею № 3 відпросився з уроку, вийшов в шкільний коридор і там завдав собі поранення в шию ножем. На місці йому була надана медична допомога. На цей час його життю нічого не загрожує, він знаходиться в одному з медичних закладів міста. За словами очевидців, врятувати юного самогубця вдалося, завдяки злагодженим діям персоналу школи, які до прибуття лікарів надавали першу допомогу пораненому підлітку. На думку слідства, однією з причин спроби самогубства міг стати булінг з боку однокласників або вчителів до дитини. На цей час тривають слідчі заходи. Слідча група сподівається, що зможе більше дізнатися, опитавши однокласників потерпілого юнака і шкільних педагогів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини