Головна Новини Суспільство події Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО)

Окупанти зайшли в аеропорт 7 березня, але незабаром їх звідти вибили

7 квітня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

В соціальних мережах  виставили світлини, на яких можна побачити  поруйнований російськими загарбниками  Миколаївський  міжнародний  аеропорт. Наслідки бомбардувань – жахливі.   Знімки опубліковані  в Instagram фотографом johnniezigger.

Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО)

Миколаївський аеропорт (фото з відкритих джерел)

В  повідомленні зазначено, що місцеві жителі пов’язували з міським  аеропортом власні надії на успішний економічний розвиток регіону, зміни на краще в місті та області, поступ вперед.  Тому їм важко дивитись на ці фото і стримувати  власні емоції, констатуючи те, що сталось.

"Ці тварюки руйнують все, що ми побудували і створили, забирають сотні життів, травмують наших дітей і ламають тисячі доль", – стверджує  автор  повідомлення.

Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО) - фото 2
Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО) - фото 3
Показали, як виглядає зруйнований окупантами Миколаївський аеропорт (ФОТО) - фото 4


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про наслідки удару по Миколаївській ОДА. Російські окупаційні війська сьогодні зранку завдали ракетного удару, прицільно потрапивши до будівлі Миколаївської ОДА. Удар був такої сили, що обрушилося кілька поверхів. Про це у телеграм повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.  На фото, які вже з'явилися в мережі, видно понівечену від удару будівлю. Видно, що вибуховою хвилею також повибивало вікна. У своєму відеозверненні до українців Віталій Кім назвав російських окупантів рідкісними "мудаками", які цинічно дочекалися, поки люди вийдуть на роботу і після цього завдали ракетного удару, знаючи, що у будівлі є звичайні люди. У свою чергу Кім назвав себе фартовим, бо сьогодні спізнився на роботу і під час удару не перебував у приміщенні ОДА на своєму робочому місці. Подробиці про те, чи є жертви та постраждалі – уточнюються.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини