Головна Новини Суспільство події Показали, як страшна буря наступала на Маріуполь (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Показали, як страшна буря наступала на Маріуполь (ФОТО)

Очевидцям вдалося зняти наближення грозового фронту в районі Білосарайської коси

23 липня 2021, 15:43
Поділіться публікацією:

У четвер, 22 липня, у Маріуполі наробила лиха сильна буря. Місто перетворилося на річку: не працював громадський транспорт та деякі райони міста лишилися без світла. Комунальники й сьогодні борються з наслідками бурі. Очевидці в районі Білосарайської коси сфотографували як на місто насувається буря. Світлини перед початком стихії опублікувала Олена Сугак в місцевій спільноті соціальної мережі Facebook.

Показали, як страшна буря наступала на Маріуполь (ФОТО)

Гроза біля Маріуполя (фото: Олена Сугак)

Жінці вдалося зафіксувати, як природна стихія насувається з моря. У дописі до фотографій вона написала, що не хотіла б більше ніколи такого побачити на власні очі. Велетенська темно-синя хмара, що була схожа на величезний гриб, розсіялася і перетворилася в суцільну пітьму. А ще, розповіла жінка, дув зі Сходу вітер, а ж раптом на зустріч йому почав дути ще — Західний. Морські хвилі почали рухатися на зустріч, а врізаючись одна в одну, перетворювалися у водяний стовп, який за секунду затопив весь пляж. Потім, за словами очевидиці, почало страшно гриміти й блискати. В селищі зникло світло, почалася страшна гроза. На дворі буквально лило, будинок і вікна періодично трусило.

Показали, як страшна буря наступала на Маріуполь (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Маріуполь затопило: як в місті долають наслідки негоди.Стихія наробила біди не тільки в Одесі, але і в Маріуполі. У місті злива затопила вулиці й дороги, тротуари, електропідстанція відключена.

Вранці рятувальники аварійно-водолазної служби міської ради працювали в режимі підвищеної готовності. Міський транспорт тимчасово переставав курсувати через потоки води на проїжджій частині. Водії зупиняли тролейбуси та трамваї прямо посеред дороги. Дощові потоки стікали зі схилів з такою силою, що деякі водії навіть не змогли підійти до своїх автомобілів. Відомо, що в деяких районах міста жителі залишилися без світла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини