Головна Новини Суспільство події Маріуполь затопило: як в місті долають наслідки негоди (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріуполь затопило: як в місті долають наслідки негоди (ФОТО)

Городяни починають приходити до тями після стихії

22 липня 2021, 15:47
Поділіться публікацією:
















Стихія наробила біди не тільки в Одесі, але і в Маріуполі. У місті злива затопила вулиці й дороги, тротуари, електропідстанція відключена. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на mrpl.city.

Маріуполь затопило: як в місті долають наслідки негоди (ФОТО)

Наслідки стихії в Маріуполі. Фото: mrpl.city

Вранці рятувальники аварійно-водолазної служби міської ради працювали в режимі підвищеної готовності. Міський транспорт тимчасово переставав курсувати через потоки води на проїжджій частині. Водії зупиняли тролейбуси та трамваї прямо посеред дороги.

Під час грози виявилося, що на перехресті вулиць Казанцева і Митрополичої забита мулом і сміттям стічна система. Дощові потоки стікали зі схилів з такою силою, що деякі водії навіть не змогли підійти до своїх автомобілів.

Відомо, що в деяких районах міста жителі залишилися без світла.

Маріуполь затопило: як в місті долають наслідки негоди (ФОТО) - фото 2

У пресслужбі поліції Донецької області заявили, що через негоду і сильний дощ тимчасово заблоковано рух через вулицю Сьомого проїзду, Торгову, перехрестя П'яти доріг і під мостом, по вулицях Громова, ЖМР Кірова.

Відомо, що в Маріуполі активно працюють комунальники, щоб ліквідувати наслідки стихії, яка пронеслася містом.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, як Одеса впоралася з потужною негодою. У ніч із середи, 21 липня, на четвер, 22 липня, Одесу накрило потужним циклоном, через що головній "перлині біля моря" довелося прийняти ударну дозу опадів. Під час зливи дощ йшов, як із пожежного брандспойта, а вітер гнув дерева до землі, немов сірники.

На думку одеситів, востаннє зі зливою подібної сили Одеса стикалася у 2013 році. Негода наробила чимало лиха: звалила десятки дерев, розмила клумби й ґрунтові дороги, багато районів міста залишилися без електроенергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

22 липня 2021, 15:10

Помнится мне один очень высокопоставленный укрочиновник совсем недавно злорадствовал по поводу потопа в Ялте. Мол, просили воды - вот вам. Теперь бумерангом вернулось. Смешно?


Новини