Головна Новини Суспільство події Погрожувала ножем: на Львівщині звільнили вчительку, яка радила учневі писати кров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Погрожувала ножем: на Львівщині звільнили вчительку, яка радила учневі писати кров'ю

Викладач також змушувала семикласника з'їсти паперовий літачок

14 червня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

У селі Солонка на Львівщині звільнили шкільну вчительку, що загрожувала ножем учневі сьомого класу. 60-річного педагога Надію Волощук звинуватили в систематичному приниженні школярів. Про інцидент повідомляє УНІАН, посилаючись на Zaxid.net.

Погрожувала ножем: на Львівщині звільнили вчительку, яка радила учневі писати кров'ю

На Львівщині звільнили вчительку, яка радила учневі писати кров'ю - фото Zaxid.net.

Повідомляється, що вчителька інформатики примушувала 12-річного учня з'їсти паперовий літачок, розмахувала над ним ножем, а також порадила писати йому власною кров'ю. За даними видання, конфлікт стався через те, що семикласник не мав ручки.

За тим, що сталося, спостерігало понад двадцять учнів: багато хто злякався і повідомивпро інцидент батькам, внаслідок чого розгорівся скандал. Сама ж вчителька виправдалася, заявивши, що це був "жарт", а учні спланували провокацію.

Незважаючи на це, адміністрація навчального закладу прийняла рішення звільнити педагога.

Нагадаємо, що у Дніпровському національному технічному університеті "Дніпровська політехніка" викладач відповів відмовою на прохання студентки викладати українською мовою. За словами батька дівчини, у відповідь на прохання доньки викладач відповів, що якщо їй щось не подобається, нехай пише скаргу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в американському штаті Каліфорнія 40-річну вчительку малювання Джейн Шеттерлі звинуватили в "тривалих сексуальних стосунках" з неповнолітнім учнем, який відвідував її додаткові заняття. Її заарештували після того, як в поліцію надійшло повідомлення про можливі статевих відносинах Шеттерлі з підлітком, батьки якого найняли жінку як приватного репетитора. У справі фігурує лише один потерпілий, вік якого не розголошується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини