Головна Новини Суспільство події Почалися судоми: у Тернополі 2-річний хлопчик надихався чадним газом
commentss НОВИНИ Всі новини

Почалися судоми: у Тернополі 2-річний хлопчик надихався чадним газом

Дитину відвезли до обласної дитячої лікарні

1 жовтня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В місті Тернопіль медики рятують маленького хлопчика, який надихався чадного газу. Про це інформує місцевий Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Почалися судоми: у Тернополі 2-річний хлопчик надихався чадним газом

Маленький хлопчик надихався чадним газом і знепритомнів у Тернополі (фото з відкритих джерел)

Нещастя мало місце вночі, з 29 на 30 вересня. Де і за яких обставин малюк отруївся шкідливими викидами і чому батьки це допустили – невідомо. Але стан хлопчика важкий, у нього почалися судоми, він без свідомості.

Зараз малюка госпіталізували до дитячого обласного клінічного закладу. Його перевели туди після того, як працівники центру надали  маленькому пацієнту необхідну медичну поміч.

Який зараз стан малюка, чи є зміни на краще, поки не повідомляють.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі невідомі напали і жорстоко побили 17-річну дівчину в паркуМинулий понеділок 13 вересня став справді неприємним для молодої тернополянки. Під час прогулянки, на неї кинулись невідомі зловмисники й завдали ударів. Неповнолітня городянка впала на землю, а свідки інциденту викликали у міський сквер медиків. Як зазначив лікар, зловмисник гамселили неповнолітню після опівночі. Медпрацівники викликали сюди поліцію та надали скривдженій городянці першу  необхідну допомогу. Далі її забрали до лікарні.  В жертви невідомих злочинців – травма грудної клітки, також були ще удари по обличчю. Лікарі кажуть, що травми у дівчини серйозні на неї чекає лікування та тривалий період реабілітації. Із цим інцидентом розбираються поліціянти, встановлюють невідомих та причини конфлікту, що закінчився рукоприкладством. Адже рідні дівчини хочуть з'ясувати, хто вчинив злочин.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини