Головна Новини Суспільство події Побиття і знущання над дітьми в Рівному: проти стоматолога відкрили п'ять кримінальних справ
commentss НОВИНИ Всі новини

Побиття і знущання над дітьми в Рівному: проти стоматолога відкрили п'ять кримінальних справ

Поліцейські вручили жінці підозру

19 лютого 2021, 13:42
Поділіться публікацією:

Співробітникам поліції вдалося відшукати скандального стоматолога Інну Кравчук, яка била дітей прямо під час прийому. Правоохоронці вручили жінці підозру, повідомляється у ТСН.

Побиття і знущання над дітьми в Рівному: проти стоматолога відкрили п'ять кримінальних справ

Побиття і знущання стоматолога над дітьми в Рівному - фото з відкритих джерел

За даними джерела, дантистка кілька днів не виходила на зв'язок і не з'являлася на допитах у поліції. Відносно лікаря-стоматолога відкрили п'ять кримінальних проваджень за фактом нанесення тілесних ушкоджень та психологічних страждань. Також їй інкримінують неналежне виконання професійних обов'язків.

За даними слідства, зараз готується подання до суду щодо обрання дантистці запобіжного заходу. Крім того, джерело повідомляє, що правоохоронці мають намір просити особистого зобов'язання. Це означає, що підозрювана буде зобов'язана прибувати до відділення поліції за першим викликом.

Нагадаємо, що кілька днів тому в Мережі з'явилися відеозаписи, які викликали у суспільства справжній шок. На них лікарка з Рівного під час стоматологічного прийому жорстоко поводилася з дітьми. Так, із заявами про можливі неправомірні дії лікаря до поліції звернулися мешканки Костополя та Рівного. Зокрема, 28-річна мама повідомила, що після візиту до стоматолога в одній з приватних клінік міста у восьмирічної дочки вона виявила гнійну рану губи.

У Instagram в одному з акаунтів опубліковані пости з фотографіями дітей, які постраждали від знущання після походу в цей стоматологічний кабінет до лікаря Інні К. Коментатори спочатку висловлювали припущення, що це "чорний піар" лікарки, але історій і фотографій виявилося чимало, що викликало реальну стурбованість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини