Головна Новини Суспільство події Побита дружина та злякана дитина: у Дніпрі затримали колишнього прокурора
commentss НОВИНИ Всі новини

Побита дружина та злякана дитина: у Дніпрі затримали колишнього прокурора

З квартири, в якій жив екс-прокурор, долинали крики, відбувалися скандали, з'ясували журналісти

13 серпня 2021, 19:52
Поділіться публікацією:

Вчора, 12 серпня, в Дніпрі працівники поліції виїхали на виклик в багатоповерхівку на проспекті Богдана Хмельницького. Поліціянтів викликали стурбовані сусіди, аби останні допомогли справитись зі скандальним сусідом. Він, мовляв, не дає спокою ні своїй родині, ні іншим жителям з навколишніх квартир. Про це пишуть на dp.reporter.ua.

Побита дружина та злякана дитина: у Дніпрі затримали колишнього прокурора

Прокурор знущався над своєю дружиною (фото з відкритих джерел)

Поліція зайшла в помешкання і швидко встановила, що тут мешкає колишній працівник прокуратури, який постійним дебоширством та сварками перетворив життя своєї родини та сусідів на справжнісіньке пекло.

 

Ось що розповіли навколишні мешканці про свого войовничого сусіда. Вони характеризували його як справжнього тирана. Адже їм добре чути, які сварки та бійки відбуваються там чи не кожного дня. Екс-правоохоронець ще й до всього зловживає  спиртним, адже пиятики там влаштовуються постійно, дитина плаче. А з самого помешкання йде неприємний запах.

 В четвер тут знову відбулась пиятика, яка закінчилася сваркою. Копи жахнулись, коли зайшли до прокурорської квартири. Там вони побачили  його дружину, яка була залита кров’ю та трирічного малюка в несвіжому підгузку.

 "...громадянин перебував у стані алкогольного сп'яніння, зі слідами крові на руках. Його дружина, також у п'яному стані, була сильно побита – кров, синці та гематоми... у квартирі знаходилася дитина... Хлопчик був без взуття, в брудному підгузку, на якому були сліди крові", – про це жахіття розповіли репортери видання.

 На кухні теж були сліди крові. Побиті шафа та диван, порозкидані хатні речі, холодильник геть порожній, їжею там і не пахло. Невідомо чим годували малюка.

 Вже пізніше поліціянти побачили, що в дружини прокурора розбита голова, пізніше у неї виявили струс мозку та численні гематоми. Дитину ще мають обстежити медики. Домашнього садиста поліцейські повезли  до дільниці.

 До слова, в Кримінальному кодексі є відповідна стаття, яке передбачає покарання за  насильство над членами родини. Це ст. 126-1 Кримінального кодексу. 

 Санкція цієї статті передбачає громадські роботи, арешт до шести місяців, обмеження волі на термін до п'яти років чи позбавлення волі до двох років. Екс-прокурор, очевидно, добре про це знає. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало, що у Дніпрі дитина вистрілила в себе з гвинтівки батька.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини