Головна Новини Суспільство події Плохий домігся свого: фільм "Земляни" різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Плохий домігся свого: фільм "Земляни" різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові

Фільм "Земляни" за останню добу став популярним пошуковим запитом в Україні і в багатьох країнах світу, а в Росії кінострічка піднялася на кілька тисяч позицій сервісу "Кино.Поиск"

22 липня 2020, 12:59 comments2739
Поділіться публікацією:

Документальний фільм "Земляни", які "рекламував" так званий "луцький терорист" Максим Поганий під час захоплення заручників, різко додав популярності за останні добу. Так, за даними Google Trends, вчора до 21:00 пошуковий запит фільму в українському сегменті Google досяг максимального рівня популярності – 100 балів.

Плохий домігся свого: фільм "Земляни" різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові

Плохий домігся свого: фільм ”Земляни” різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові  - фото 2

Як пояснюють в Google, числа позначають рівень інтересу до теми щодо найвищого показника в таблиці для певного регіону та періоду часу. Так, 100 балів означають найвищий рівень популярності запиту, 50 – рівень популярності запиту, вдвічі менший проти першого випадку. 0 балів означає розташування, за яким недостатньо даних про розглянутий запит.

Відзначимо, що в останній раз фільм "Земляни" користувався подібною популярністю в Україні в травні 2005 року, коли відбулася його прем'єра.

Плохий домігся свого: фільм ”Земляни” різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові  - фото 3

Примітно також, що за регіонами фільм найактивніше "гуглили" у Вінницькій і Житомирській областях, а також у Криму.

Плохий домігся свого: фільм ”Земляни” різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові  - фото 4

Також варто зауважити, що, за даними російських ЗМІ, фільм активно шукають в РФ. Так, картина стала найпопулярнішою на сервісі "Кіно.Пошук". Кінострічка за добу піднялася на 4265 позицій, її рейтинг — 8,7 на основі 12,7 тис. оцінок.

Втім, не тільки в Росії дізнавалися про фільм "Земляни". Судячи за даними все того ж Google Trends, за останню добу рівень інтересу до картини різко виріс в США і Канаді, Бразилії, у більшої частини Азії, а також на всій території Євросоюзу.

Плохий домігся свого: фільм ”Земляни” різко набрав популярність у всьому світі завдяки луцькому терористові  - фото 5

Як раніше повідомляли "Коментарі", луцький терорист Максим Плохий звернувся до президента України Володимира Зеленського з вимогою записати відеозвернення, в якому той повинен був закликати всіх дивитися фільм "Земляни" (2005).
Володимир Зеленський виконав вимогу, опублікувавши відповідне звернення на своїй сторінці в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини