Головна Новини Суспільство події Півгодини кружляв над аеропортом: в Одесі не зміг приземлитися літак (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Півгодини кружляв над аеропортом: в Одесі не зміг приземлитися літак (ВІДЕО)

Літак зробив більше 20 кіл, після чого відлетів до Київського Борисполя

28 січня 2021, 19:18
Поділіться публікацією:

В Одесі 28 січня через погану погоду не зміг приземлитися літак української авіакомпанії Sky Up, який повертався з Шарм-ель-Шейха. Про це пише одеський паблік в своєму Telegram-каналі.

Півгодини кружляв над аеропортом: в Одесі не зміг приземлитися літак (ВІДЕО)

В Одесі не зміг приземлитися літак. Фото: unsplash

Повідомляється, що літаку довелося зробити близько 20 кіл, після чого він змушений був полетіти в аеропорт "Бориспіль".

Одна з пасажирок літака розповіла, що вони благополучно сіли в Борисполі, але люди, які були на борту, досі дуже хвилюються з цього приводу. Адже спочатку посадка повинна була відбутися в Одесі.

"Друзі мої, тільки що нам сказали, щоб ми очікували багаж. Піднімаємося на другий поверх і чекаємо рішення Sky Up про те, як нас далі будуть доставляти в Одесу", — поділилася жінка.

Видання "Думська" передає, що літак авіакомпанії SkyUp півгодини кружляв над аеропортом Одеси. Посадку неможливо було зробити через сильний вітер.

Згідно з даними метеослужби аеропорту, на даний момент температура тримається на 0, пориви західного вітру до 16 метрів в секунду, ВПП покрита шаром снігу 5 мм, коефіцієнт зчеплення 0,36 (в нормальних умовах 0,60).

Як повідомляло видання "Коментарі", чи можна на літаку обігнути Землю за один політ. До того, як у всьому світі почалася пандемія коронавірусу і влада змушена була оголосити карантин, більшість з нас кілька разів на рік літали на відпочинок чи у приватних справах. Тому добре відомо, що переліт усередині країни або в найближчі країни займає менше 4 годин, а якщо ж це рейс через океан, то політ може зайняти близько 10 годин. Вчені вирішили дізнатися, а чи вийде облетіти нашу планету за один політ, без будь-яких зупинок?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини