Головна Новини Суспільство події Після обстрілу Сумщини у лісі почалася масштабна пожежа (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Після обстрілу Сумщини у лісі почалася масштабна пожежа (ФОТО)

окупанти обстріляли 30 разів Білопільську громаду

10 травня 2022, 22:43
Поділіться публікацією:
окупанти рф знову обстріляли Сумську область. Після обстрілу з систем залпового вогню по Білопільській громаді сталася масштабна пожежа. Про наслідки пожежі інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.
Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив, що окупанти 30 разів обстріляли Білопільську громаду.
"Ворог близько 30 разів вдарив з систем залпового вогню по Білопільській громаді, повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький. Втрат серед людей та пошкоджень інфраструктури немає, але внаслідок обстрілів зайнялася суха рослинність. Пожежу загасили, а її масштаби – дивіться на ексклюзивних кадрах",- йдеться у повідомленні центру.
Після обстрілу Сумщини у лісі почалася масштабна пожежа (ФОТО) - фото 2
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про лісові пожежі на Херсонщині: окупанти забороняють місцевим гасити, а вогонь підійшов до селищ. У Херсонській області горить майже дві тисячі гектарів лісу, вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка, а окупанти забороняють місцевим боротися з вогнем. За словами політика, у Херсонській області вже тиждень горять ліси, але окупанти  не збираються гасити вогонь та іншим забороняють це робити. Через російську дурість, природа України щодня зазнає колосальних збитків, на відновлення еко-системи регіону потребуються роки, вогонь охопив майже дві тисячі гектарів лісу. Наразі в небезпеці знаходяться тисячі людей. Оперативний штаб з фіксації еко-злочинів при Державній екологічній інспекції України фіксує кожну пожежу в регіоні як окремий випадок злочинних дій та злочинної бездіяльності російського окупанта. 

Після обстрілу Сумщини у лісі почалася масштабна пожежа (ФОТО)

окупанти обстріляли Білопільську громаду (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини