Головна Новини Суспільство події Лісові пожежі на Херсонщині: окупанти забороняють місцевим гасити, а вогонь підійшов до селищ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісові пожежі на Херсонщині: окупанти забороняють місцевим гасити, а вогонь підійшов до селищ

Вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка на Херсонщині

9 травня 2022, 21:29
Поділіться публікацією:

У Херсонській області горить майже дві тисячі гектарів лісу, вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка, а окупанти забороняють місцевим боротися з вогнем. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію заступниці голови комітету Верховної ради з питань екології Олени Криворучкіної.

Лісові пожежі на Херсонщині: окупанти забороняють місцевим гасити, а вогонь підійшов до селищ

Лісові пожежі у Херсонській області (фото з відкритих джерел)

За словами політика, у Херсонській області вже тиждень горять ліси, але окупанти  не збираються гасити вогонь та іншим забороняють це робити.

"Орча тупість не знає меж. Вже тиждень на Херсонщині горять ліса. Окупанти, звісно, тушити їх не планували з самого початку (може то вони за сибірські пожежі мстять, не знаю). Але вони заборонили гасити пожежі й місцевим мешканцям. Через російську дурість, природа України щодня зазнає колосальних збитків, на відновлення еко-системи регіону потребуються роки, вогонь охопив майже дві тисячі гектарів лісу. Наразі в небезпеці знаходяться тисячі людей.Вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка",- повідомила політик.

Також нардеп зазначила, що кожен еко-злочин фіксують в оперативному штабі.

"Оперативний штаб з фіксації еко-злочинів при Державній екологічній інспекції України фіксує кожну пожежу в регіоні як окремий випадок злочинних дій та злочинної бездіяльності російського окупанта. І за ці дії їм доведеться відповідати",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те. що в окупованому Херсоні окупанти розпочали "віджим" квартирРосійські окупанти вирішили використовувати житло жителів Херсона, які виїхали з українського міста. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини