Головна Новини Суспільство події Пішов із життя заслужений артист України
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов із життя заслужений артист України

Відомий актор театру, кіно та телебачення Ігор Щербак пішов із життя. Йому було 68 років.

18 липня 2024, 14:35 comments3207
Поділіться публікацією:

Пішов із життя знаменитий український актор Ігор Щербак. Глядачі можуть дізнатися актори з ролей у серіалах "Нюхач-2", "Лист надії", "Центральна лікарня", "Швидка допомога" та "Повернення Мухтара-4". Про смерть актора повідомила трупа Київського "Молодого театру".

Пішов із життя заслужений артист України

Пішов із життя заслужений артист України

"Пішов у вічність заслужений артист України Ігор Щербак. Колектив Молодого театру висловлює щирі співчуття сім'ї актора. Ми пам'ятатимемо Ігоря добрим другом та талановитим артистом, який завжди вмів створити навколо себе легку атмосферу творчості. Спочивай зі світом, друже! Вічна пам'ять! — йдеться на сторінці театру.                           

Пішов із життя заслужений артист України - фото 2

Що відомо про заслуженого артиста України

Ігор Щербак народився 10 квітня 1956 року у Києві. Закінчивши 1977 року Київський державний інститут театрального мистецтва, він розпочав свою кар'єру в опереті, а потім перейшов до "Молодого театру". За свою кар'єру Ігор Щербак зіграв безліч ролей, що запам'ятовуються, в таких серіалах, як "Нюхач-2" і "Центральна лікарня". Він також брав участь у дубляжі багатьох зарубіжних фільмів.

Колеги та друзі актора висловили свої співчуття родині Ігоря та наголосили на його ролі як видатного актора та людини, здатної створити особливу атмосферу навколо себе. Що стало причиною смерті чоловіка – невідомо.                                                            

Раніше "Коментарі" писали, що 16 липня помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі, широко відомий за роллю школяра в серіалі "Слуга Народу". На момент смерті артистові було лише 24 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини