Головна Новини Суспільство події Підпал двох авто через ревнощі: подробиці пожеж у Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Підпал двох авто через ревнощі: подробиці пожеж у Київській області

Житель Київської області спалив два автомобілі знайомих жінки, бо ревнував її до власників

8 січня 2022, 17:40
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів Київської області ревнивець покарав двох знайомих своєї жінки підпалив їхні автомобілі. Тепер йому загрожує чималий тюремний термін строком від трьох до десяти років. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції Київської області.

Підпал двох авто через ревнощі: подробиці пожеж у Київській області

Спалив два авто через ревнощі (фото з відкритих джерел)

За інформацією місцевих поліціянтів, перший автомобіль згорів напередодні Нового року, 30 грудня. Недешева іномарка була припаркована неподалік житлового будинку у населеному пункті Рокитне. Від Mercedesa залишився лише обгорілий каркас.

За кілька днів поліцейські знову виїхали розслідувати підпал авто у тому ж населеному пункті Київської області. Іномарка також була припаркована неподалік одного з житлових котеджів. Вона палала 4 січня цього року.

Співробітники поліції, які почали з'ясовувати мотиви злочинів, з'ясували, що іномарки спалив той самий громадянин. Він ревнував їхніх власників до дружини. На їх нещастя, жінка мала з ними дружні стосунки.

Ревнивець під тиском незаперечних доказів визнав себе винним і пояснив слідчим мотиви своїх злочинів. Розповів, що з жінкою вони не мешкають уже кілька років. Щоб повернути її, він пішов на злочин. Вирішив спалити автомобілі двох її друзів. Підпалюючи перший автомобіль, він закинув на нього шмат ганчірки, попередньо обливши її бензином. Підпалюючи друге авто, скористався розчинником.

Співробітники київської поліції поінформували його про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу. Це умисне знищення чи пошкодження майна. Санкцією цієї статті передбачено тюремний термін, який може тривати від трьох до десяти років.

У суді йому обрали запобіжний захід. Ревнивця взяли під варту, але з можливістю внесення застави, розмір якої становить майже 200 тисяч гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" інформували, що на Київщині чоловік зґвалтував маленьку дівчинку на очах у її брата: суд виніс вирок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини