Головна Новини Суспільство Кримінал На Київщині чоловік зґвалтував маленьку дівчинку на очах її брата: суд виніс вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

На Київщині чоловік зґвалтував маленьку дівчинку на очах її брата: суд виніс вирок

Обвинувачений у зґвалтуванні малолітньої особи своєї провини не визнав

26 листопада 2021, 18:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Київщині чоловік скоїв зґвалтування малолітньої дівчинки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.

На Київщині чоловік зґвалтував маленьку дівчинку на очах її брата: суд виніс вирок

Зґвалтування малолітньої у Київської області. Фото: Pixabay

Співробітники правоохоронних органів встановили, що влітку 2018 року в одному із сіл Білоцерківського району місцевий мешканець прийшов додому до своєї знайомої, де перебували її неповнолітні діти. У цей момент господині не було вдома.

Скориставшись відсутністю своєї знайомої, чоловік напав на її 8-річну дочку. Зловмисник схопив дитину та відніс у город. Там злочинець зґвалтував свою жертву. Все це відбувалося на очах її 5-річного брата.

Правоохоронці затримали підозрюваного, а днями його судили. Зазначається, що обвинувачений своєї провини так і не визнав, при тому що прокурор повністю довів його винність у скоєнні цього злочину.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в одній з афганських провінцій пролунав вибух. За інформацією ЗМІ, кілька малолітніх виявили вибуховий пристрій на околиці міста Талукан. Хлопчаки хотіли привести його в місто для того, щоб продати, проте міна детонувала дорогою. Внаслідок пригоди всі учасники інциденту загинули на місці від отриманих травм.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Аргентині піраньї покусали відпочивальників, які купалися в річці. Хижі риби покусали три десятки людей. Найсерйозніші поранення дістала неповнолітня дівчина. Піраньї відкусили їй палець на нозі. Докладніше про це читайте у нашій статті



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини