Головна Новини Суспільство події Підозрюваний у вбивстві Немцова: у Маріуполі тяжко поранили соратника Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваний у вбивстві Немцова: у Маріуполі тяжко поранили соратника Кадирова

Руслан Геремєєв отримав тяжкі поранення

29 березня 2022, 21:40 comments3485
Поділіться публікацією:

На території міста Маріуполь, під час   штурму одного із майже  знищених  міських  будинків,  було важко  поранено соратника Кадирова, польового командира та організатора вбивства Бориса Немцова  Руслана  Геремєєва. Про це інформує "Азов. Маріуполь".

Підозрюваний у вбивстві Немцова: у Маріуполі тяжко поранили соратника Кадирова

Руслан Геремєєв отримав тяжкі поранення (фото з відкритих джерел)

"Вочевидь, цей сивобородий горець під час штурму послизнувся на пляшці, яку перед тим залишили руські солдати та прийняв на себе всю вогневу міць порожніх вікон маріупольської багатоповерхівки та прикрив своїх менш досвідчених тіктоквоїнів, врятувавши їм життя і здоров’я",- йдеться в інформації.

Оборонці ще зазначають, що можливо  Геремєєв помре від отриманого поранення.  Саме так понівечений  український будинок  буде відновлювати справедливість та мститься за Немцова.  Адже цього так і не зробили всі  патріоти Росії та представники силових відомств. 

Політик Олексій Гончаренко заявив у своєму Телеграм-каналі, що окупант отримав свій перший вирок в Україні.

"На росії цього нелюда не покарав ані закон, ані силовики. Тому свій перший вирок він отримав у вільній Україні. А якщо цей вирок не стане останнім – нехай повертається, додамо ще. Україна несе свободу, а свобода – закон. Звикайте, рашисти. Ті, кого посадити вам забракло мужності, спокутують провину під нашими автоматами", — написав Гончаренко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові ліквідували "кадирівців" з Росгвардії. Військовослужбовці ЗСУ  під час бойових зіткнень знищили трьох чеченських окупантів з найбільшого військового з'єднання Росгвардії і захопили багато трофеїв: бойовий БТР "кадирівців" та їх зброю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov/4327
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини