Головна Новини Суспільство події Під Тернополем чоловік убив дружину, а потім підірвав себе
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Тернополем чоловік убив дружину, а потім підірвав себе

Недалеко від будинку копи знайшли мертвим 39-річного чоловіка загиблої

20 червня 2021, 22:02
Поділіться публікацією:

У Тернопільській області правоохоронці виявили мертвим подружжя. Про це повідомляє поліція Тернопільській області.

Під Тернополем чоловік убив дружину, а потім підірвав себе

Поліція (фото з відкритих джерел)

До правоохоронців звернулася місцева жителька й розповіла, що в будинку свого брата вона виявила мертвою його 28-річну дружину. На тілі жінки були ознаки насильницької смерті.

"Подружжя були в процесі розлучення. Незадовго до події чоловік подзвонив своїй сестрі і попросив забрати з будинку його малолітню дочку", — сказали в пресслужба поліції.

Недалеко від будинку копи знайшли мертвим 39-річного чоловіка загиблої. За попередніми даними, він наклав на себе руки, підірвавши себе вибуховим пристроєм.

Як повідомляли раніше в Нікополі відбулося жорстокий напад на жінку-адміністратора підпільного ігрового клубу. Від отриманих численних травм потерпіла померла в лікарні, не приходячи до тями. Про це повідомляє "Нікопольська правда". Трагедія трапилася в будинку по вулиці Електрометалургів. За словами джерела ресурсу, охоронець закладу напав на адміністратора, зґвалтував, пограбував її, а також забрав всі гроші з каси. Жінці він завдав кілька травм, вона отримала струс мозку.

Щоб приховати сліди своїх злочинів, чоловік підпалив приміщення, але надихався чадних газів і не зміг вибратися назовні. Біля дверей його виявили співробітники охоронної фірми, які прибули, коли спрацювала сигналізація. Видання пише, що жертвою виявилася волонтер Анжела Мончинської, яка з самого початку війни разом з іншими волонтерами їздила на фронт і допомагала армії. Її дуже добре знали і поважали в ветеранському середовищі. Анжела нагороджена медаллю "За вірність українському народу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини