Головна Новини Суспільство події На Дніпропетровщині жорстоко вбили відому волонтерку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині жорстоко вбили відому волонтерку

Щоб приховати сліди своїх злочинів, чоловік підпалив приміщення, але надихався чадних газів і не зміг вибратися назовні

12 квітня 2021, 23:56
Поділіться публікацією:

У понеділок, 12 квітня, в Нікополі відбулося жорстокий напад на жінку-адміністратора підпільного ігрового клубу. Від отриманих численних травм потерпіла померла в лікарні, не приходячи до тями. Про це повідомляє "Нікопольська правда". Трагедія трапилася в будинку по вулиці Електрометалургів. За словами джерела ресурсу, охоронець закладу напав на адміністратора, згвалтував, пограбував її, а також забрав всі гроші з каси. Жінці він завдав кілька травм, вона отримала струс мозку.

На Дніпропетровщині жорстоко вбили відому волонтерку

Убили відому волонтерку (фото з відкритих джерел)

Щоб приховати сліди своїх злочинів, чоловік підпалив приміщення, але надихався чадних газів і не зміг вибратися назовні. Біля дверей його виявили співробітники охоронної фірми, які прибули, коли спрацювала сигналізація.

Видання пише, що жертвою виявилася волонтер Анжела Мончинської, яка з самого початку війни разом з іншими волонтерами їздила на фронт і допомагала армії. Її дуже добре знали і поважали в ветеранському середовищі. Анжела нагороджена медаллю "За вірність українському народові".

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва виніс вирок у справі про вбивство відомої київської стилістки, власниці салону краси Катерини Положаї, вчинене в листопаді 2015 року.

Тіло 37-річної жінки зі слідами насильницької смерті було виявлено 19 листопада 2015 року в Шевченківському районі столиці в її власному салоні. Слідство встановило, що колишній чоловік потерпілої на ґрунті неприязних відносин ретельно спланував і організував її вбивство, точно знаючи розпорядок дня Катерини і маршрути її пересування по місту. Її колишнього чоловіка визнали винним у злочині й засудили до довічного ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини