Головна Новини Суспільство події Вбивство стилістки в Києві: колишньому чоловікові винесли вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство стилістки в Києві: колишньому чоловікові винесли вирок

Тіло 37-річної жінки зі слідами насильницької смерті було виявлено 19 листопада 2015 року

6 квітня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Шевченківський районний суд Києва виніс вирок у справі про вбивство відомої київської стилістки, власниці салону краси Катерини Положаї, вчинене в листопаді 2015 року.

Вбивство стилістки в Києві: колишньому чоловікові винесли вирок

Катерина Положай (фото з відкритих джерел)

Тіло 37-річної жінки зі слідами насильницької смерті було виявлено 19 листопада 2015 року в Шевченківському районі столиці в її власному салоні.

Слідство встановило, що колишній чоловік потерпілої на ґрунті неприязних відносин ретельно спланував і організував її вбивство, точно знаючи розпорядок дня Катерини і маршрути її пересування по місту. Її колишнього чоловіка визнали винним у злочині і засудили до довічного ув'язнення. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Чоловіка визнали винним за п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) і ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна) КК України.

Нагадаємо, про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової стали відомі нові жахливі подробиці. Виявилося, що раніше він вже нападав на іншу дитину. Сусідка підозрюваного у вбивстві Маші Борисової в селі Щасливе, розповіла шокуючі подробиці того, що нелюд робив з її 11-річним сином. В ефірі програми "Один за всіх" на телеканалі СТБ жителька села Щасливе Наталя розповіла про те, що раніше жертвою злочинця став її син. За заявою жінки, 62-річний Микола півтора року тому напав на її дитину і примушував до інтиму.

За її словами, в той день, коли це сталося, її син Дмитро повертався додому і хотів зайти в під'їзд, але там, на порозі стояв Микола і про щось розмовляв з сусідкою. Хлопчик спробував пройти, але не вийшло.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини