Головна Новини Суспільство події Під Києвом завод з виробництва ялинкових прикрас випускав новорічні іграшки з логотипом армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом завод з виробництва ялинкових прикрас випускав новорічні іграшки з логотипом армії РФ

За словами адміністрації, весь тираж іграшок вже ліквідовано

5 грудня 2020, 17:24
Поділіться публікацією:

У Київській області підприємство з виготовлення новорічних іграшок виробляло товар з логотипом збройних сил Росії та написом "Армія Росії".

Під Києвом завод з виробництва ялинкових прикрас випускав новорічні іграшки з логотипом армії РФ

Можливо, що цей випадок і залишився б нікому не відомим, якби не екскурсовод Сергій Савченко, який відвідав виробництво.

Адміністрація заводу в Клавдієво-Тарасове намагалася виправдовуватися автоматизированістю процесу прийому замовлень, а співпраця з країною-агресором — питанням існування підприємства.

За словами представника компанії Павла Гукасова, в боротьбі з китайськими конкурентами завод не зміг відмовитися від співпраці з Росією. Економічний і коронакрізіс створили дефіцит екскурсійних відвідувань на виробництві — єдиний дохід, за рахунок чого фабрика виживала.

Але історія мала продовження — на виробництво прибуло кілька учасників бойових дій на Донбасі до вимог продемонструвати скандальний товар і юридичні договори з РФ.

Своєю чергою, адміністрація заводу помітили, що контракт з Російською Федерацією не є порушенням закону.

"Це морально не дуже красиво, але краще я звідти заберу гроші та тут буду платити податки, більше мільйона в бюджет", — сказав власник.

На місце події за викликом учасників АТО були викликані правоохоронні органи, на цей момент на підприємстві виробляються слідчі заходи.


Раніше "Коментарі" писали про те, що компанія Dior любить дивувати і вражати. На цей раз бренд представив ексклюзивний набір ялинкових прикрас, які додадуть розкоші будь-якому новорічному дереву. Його вартість становить 600 доларів.
Також порталу стало відомо про те, що виконавиця головної ролі в популярному фільмі "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон здивувала своїх шанувальників новою заявою. Так, стало відомо, що вона запускає власний бренд іграшок для дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини