Головна Новини Суспільство події Під Києвом загинув солдат: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом загинув солдат: що відомо про трагедію

Тіло загиблого відвезли до рідного села

30 вересня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Молодий військовий загинув під час навчань, коли військовослужбовців відпрацьовували рейд. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-офіцера бригади швидкого реагування Нацгвардії Максима Тарана.

Під Києвом загинув солдат: що відомо про трагедію

Загиблий солдат буде похований в Львівській області, фото з відкритих джерел

Відомо, що солдати Національної гвардії проводили відпрацювання рейду в польових умовах на полігоні. Роман Олекса виконуючи вправу сильно травмувався. Йому надали першу медичну допомогу та відвезли до лікарні. Однак, незважаючи на зусилля медиків, хлопець помер. Повідомляється, що в солдата були травми, що несумісні з життям.

Трагедія трапилася на полігоні під Києвом 28 вересня. Загиблому було 24 роки. Він народився в селі Завишень у Львівській області й служив кілька років в Нацгвардії, певний період служив в зоні проведення АТО. 

В рідне село доправили тіло загиблого солдата, похорони та прощання з ним відбудуться 1 жовтня. Рідним солдата командування частини надасть необхідну допомогу в організації похорону.

За фактом загибелі військового детективи Державного бюро розслідувань відкрили провадження. Обставини трагедії встановлюються. Слідчі опитують командира загиблого та тих, хто з ним служив.

Як повідомляв портал "Коментарі", українського прикордонника знайшли застреленим. Відомо, що 24-річний український прикордонник був на чергуванні. Вранці 19 серпня його тіло без ознак життя неподалік румунського кордону знайшли колеги. На місце одразу викликали поліцію. Як з'ясували криміналісти слідчо-оперативної групи, на тілі військовослужбовця прикордонного загону є вогнепальне поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини