Головна Новини Суспільство події Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми»
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми»

Передня частина автомобіля повністю вигоріла

17 серпня 2020, 13:23
Поділіться публікацією:

Минулої ночі спалили автомобіль водія програми "Схеми: корупція в деталях" Бориса Мазура. Пригода сталася під будинком водія у Броварах. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила головний редактор української служби "Радіо Свобода" Інна Кузнецова.

Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми»

Фото: facebook.com/Natalie Sedletska

Пізніше автор і ведуча програми "Схеми: корупція в деталях" Наталія Седлецька розповіла подробиці події. За словами очевидців, перед загорянням автомобіля пролунав "хлопок". До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити сусіди Бориса Мазура. Також повідомляється, що передня частина авто вигоріла дуже швидко.

Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми» - фото 2
Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми» - фото 3
Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми» - фото 4
Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми» - фото 5
Під Києвом спалили автомобіль програми «Схеми» - фото 6

На місці події також була присутня слідчо-оперативна група. Правоохоронці звернули увагу на матеріал, схожий на залишки запалювальної суміші, котрий знаходився на передньому лівому колесі. Співробітники поліції відправили цей матеріал на експертизу. Також опитали сусідів і оформили заяву. Тепер поліція протягом 24 годин повинна визначити кваліфікацію справи та внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань

За словами Седлецької, близько року тому Андрій Портнов опублікував всі персональні дані  водіїв програми: їхні паспорти, номера авто, адреси проживання, та погрожував редакції. Також вона розповіла, що цей автомобіль добре знають в широкому колі фігурантів матеріалів програми "Схеми".

"Цей автомобіль по суті був нашим робочим інструментом, за допомогою якого ми зняли велику кількість журналістських розслідувань", — написала Седлецька.

Раніше "Коментарі" писали, що в Мінську міліція відкрила вогонь по населенню, поранені двоє журналістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини