Головна Новини Суспільство події Під Харковом горять склади
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Харковом горять склади

На місці працюють пожежні, за попередньою інформацією, площа пожежі становить понад 1000 квадратних метрів

20 лютого 2021, 00:32 comments1319
Поділіться публікацією:

Під Харковом горять склади

Пожежа під Харковом, фото - з відкритих джерел

У Пісочині під Харковом виникла пожежа на складах, розташованих в мікрорайоні Рижов. Про це повідомляє помічник начальника ГУ ГСЧС України в Харківській області Ігор Лупандін в коментарі Depo Харків.

За його словами, горить цех з виготовлення термопластика.

На місці працюють 10 підрозділів на автоцистернах: 7 підрозділів Головного управління ГСЧС України в Харківській області, два підрозділи університету цивільного захисту та підрозділ місцевої пожежної команди.

Загрози прилеглим до складів житлових будинків зараз немає.

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють, що винним за пожежу у Львівській обласній інфекційній лікарні в Запоріжжі, що стався 3 лютого, може бути один з працівників. Завідувач господарсько-обслуговуючого персоналу отримав підозра

Так, працівникові 1956 року інкримінується порушення встановлених вимог пожежної безпеки і порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей (ст. 270 і 272 ККУ). У МВС кажуть, що співробітник порушив вимоги ст. 15 Закону України "Про охорону праці" та посадові інструкції. Чи не була зупинена робота обладнання з виконання робіт з підвищеною небезпекою, а це створило загрозу життю і здоров'ю людей.

Таким чином, під час проведення кисневої терапії в одній з палат-боксів в реанімаційному відділенні виникла пожежа. Загинули чотири людини — три пацієнти і лікар-анестезіолог. Повідомляється, що зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Так, президент пообіцяв зробити все можливе, щоб подібних трагедій більше не траплялося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kh.depo.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини