Головна Новини Суспільство події Під час авіашоу у Португалії зіткнулися два літаки: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час авіашоу у Португалії зіткнулися два літаки: є жертви

Авіакатастрофа у Біжі: пілот загинув під час видовищного авіашоу

3 червня 2024, 11:45
Поділіться публікацією:








На півдні Португалії, в місті Бежа, авіашоу, що представляло захоплюючі маневри іспанських і португальських пілотів, закінчилося трагедією. Під час виступу, де шість літальних апаратів демонстрували фігури найвищого пілотажу, сталося зіткнення двох літаків. В результаті — один із пілотів загинув.

Під час авіашоу у Португалії зіткнулися два літаки: є жертви

Авіакатастрофа у Португалії: пілот загинув під час авіашоу

Інформація про подію була підтверджена представниками Повітряних сил Португалії. За їхніми словами, один із літаків, керований португальським пілотом, раптово врізався в апарат свого колеги. Цей момент миттєво перетворив авіаційне шоу на сцену катастрофи.


Міністр оборони Португалії, Нуну Мело, прокоментував пригоду, назвавши її "трагічним нещастям" та висловив глибокі співчуття родині загиблого пілота. Також він повідомив, що розпочато розслідування для встановлення точних обставин зіткнення. На місці аварії працюють екстрені служби, і одного з пілотів уже доставили до місцевої лікарні з легкими травмами.

Ця подія порушила серйозні питання щодо безпеки авіашоу, які, незважаючи на їхню популярність і візуальну ефектність, час від часу затьмарюються подібними інцидентами. Експерти та громадські активісти закликають до перегляду стандартів безпеки та організаційних заходів таких заходів.

Також "Коментарі" писали, що літак авіакомпанії LOT, який здійснював рейс з Угорщини до Кореї, був змушений здійснити аварійну посадку в Казахстані через неконтрольовану поведінку кореянки. Пасажирку, особу якої не розголошують, після аварійного приземлення, було заарештовано місцевою владою в Казахстані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини