Головна Новини Суспільство події Перекривали Хрещатик: у мережі показали президентський супровід (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекривали Хрещатик: у мережі показали президентський супровід (ВІДЕО)

За уточненою інформацією, колона автомобілів супроводжувала ізраїльського президента Іцхака Герцога

5 жовтня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

В столиці,  на головній вулиці міста, зупинили рух авто, аби без перешкод промчав кортеж очільника країни. Відео  про це розмістили київські Telegram-каналали. Як інформує AP News, президентське авто супроводжували чотири поліцейські автомобілі, карета швидкої  допомоги й ще кілька машин супроводу.

Перекривали Хрещатик: у мережі показали президентський супровід (ВІДЕО)

Зараз рух на центральній вулиці відновлено (фото скріншот)

Пізніше стало відомо, що то був супровід ізраїльського президента Іцхака Герцога.

Після цього, як президентська колона промчала, рух автотранспорту на Хрещатику знову поновлений.

Важливо, що після нападу на посадовця офісу Президента Сергія Шефіра, яке відбулось 25 вересня цього року, посилено автокортеж глави держави кількома додатковими машинами. Тепер він мчить по столиці на великій швидкості зі звуковими сигналами та мигалками.

До слова, 2 жовтня, коли Володимир Зеленський перебував в курортному Трускавці,  кортеж не зробив зупинку, аби очільник країни на вулиці поспілкувався з представниками медіа. Журналістів попередили не збиратись біля приміщення готелю, де проходила зустріч українського достойника зі своїми партійцями, а чекати всередині.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на радника президента Сергія Шефіра вчинили замахПолітолог Віктор Таран акцентує, що поки мало інформації, щоб робити однозначні висновки. Але, з його точки зору, існує п'ять базових сценаріїв, які повинні розглядати наслідок і суспільство. Реальний замах, тому що Шефір багатьом останнім часом перейшов дорогу. Зокрема, були скандали з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком. Сигнал не Шефіру, а Зеленському. Навколо тебе є вороги, які хочуть вбити. Подивіться, як Зеленський побоюється за своє життя. На свіжих фото з Нью-Йорка навколо нього — мінімум шість охоронців.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини