Головна Новини Суспільство події П'яний скутерист в'їхав в металеву огорожу, намагаючись втекти від поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яний скутерист в'їхав в металеву огорожу, намагаючись втекти від поліції

У Києві на Севастопольській площі екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка, який намагається сісти на пошкоджений моторолер Yamaha

23 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що до нового року залишилося понад тиждень, на вулицях Києва все частіше можна зустріти людей в алкогольному сп'янінні.

П'яний скутерист в'їхав в металеву огорожу, намагаючись втекти від поліції

ФОТО: З відкритих джерел

Так, патрульна поліція столиця помітила, як чоловік в стані алкогольного сп'яніння намагається сісти за кермо пошкодженого моторолера Yamaha.

За попередньою версією правоохоронців, чоловік не впорався з керуванням моторолера, в'їхавши в металеву огорожу. Потім він намагався втекти від поліцейських із заблокованим переднім колесом скутера. Копи під'їхали до нього, але чоловік не міг до ладу пояснить, що з ним сталося і чому він намагається знову сісти за кермо. На порушника склали протоколи за порушення правил дорожнього руху і керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Також портал "Коментарі" розповідав про те, 21 грудня від 21-річної власниці автомобіля Lexus RX 300 надійшло повідомлення в поліцію про викрадення транспортного засобу. За словами дівчини, вона залишила машину на СТО в селі Циркуни . 37-річний співробітник автомобільного сервісу вирішив скористатися відсутністю господині машини і покататися на іномарці. Слідуючи по кільцевій дорозі, по близькості до екопарках, чоловік не впорався з керуванням і злетів з траси в бік лісосмуги. За даними поліції, співробітник СТО знаходився в нетверезому стані. Життя чоловіка нічого не загрожує, однак його госпіталізували з травмами.

Раніше стало відомо, як шахраї вимагають гроші у власників автомобілів. Зловмисники шантажують водіїв, стверджуючи, що зробили в машині "закладку", яка може обернутися дорогим ремонтом. Аферистам вдається пробратися в салон автомобіля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини