Головна Новини Суспільство події П’яний прокурор на Lexus розтрощив зупинку: чи постраждали люди
commentss НОВИНИ Всі новини

П’яний прокурор на Lexus розтрощив зупинку: чи постраждали люди

За кермом іномарки був нетверезий військовий прокурор з Одеської області

18 грудня 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

В місті Кривий  Ріг кермувальник дорогої іномарки розтрощив зупинку громадського транспорту. Як повідомляють  місцеві медіа, нею управляв працівник військової прокуратури з Одеської області Вадим Лапоха.

П’яний прокурор на Lexus  розтрощив зупинку: чи постраждали  люди

Бригада «швидкої» підтвердила у водія Lexus високий тиск ( фото svoi.kr.ua )

Про це повідомляє медіа "Свої. Кривий Ріг".  

ДТП сталось  пізно ввечері 17 грудня. Кермувальник Lexus допустив помилку, керуючи авто  і розніс частину зупинки громадського транспорту. На щастя, там  в такий час не було городян.

 Очевидці пишуть, що водій виробив такі маневри з той причини, що перебував в стані алкогольного сп'яніння. Коли приїхали поліціянти, військовий прокурор замкнувся автомобілі і не з ким не хотів розмовляти.

 Лише медики дістали горе-кермувальника, вони повезли його до лікарні. Фельдшер діагностувала  у винуватця ДТП високий тиск, що могло бути наслідком вживання алкоголю. 

 Прокурорський працівник всіляко уникав процедури тестування на алкоголь, прикинувся сплячим, а потім поставив вимогу, щоб його шпиталізували.

 Поліціянти завезли його в медичний заклад, де йому поставили діагноз - гостра алкогольна інтоксикація. Військовий прокурор покинув лікарню, після того, як туди здійснив візит його колега.

 Представники місцевих медіа почали стежити за авто,  в якому їхав працівник прокуратури. Як вони засвідчили, кермувальник автомобіля, влаштовував аварійні ситуації на дорозі, щоб відірватись від переслідувачів.

 Один з журналістів таки догнав прокурорський автомобіль, але той не захотів з ним розмовляти. На поставлене питання, чому він завітав до Кривого Рогу, прокурор дав відповідь, що він, мовляв, не в Кривому Розі.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини