Головна Новини Суспільство події Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою (ФОТО)

Чоловікові вдалося вижити

8 серпня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

У поліцію міста Кривий Ріг надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кармелюка на лавочці сидить чоловік, в руках у якого знаходиться предмет, схожий на гранату. Чоловік, який телефонував поспіхом повідомив, що невідомий збирається підірвати себе і швидко скинув. На місце події негайно виїхав наряд поліції.

Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою (ФОТО)

У Кривому Розі колишній учасник АТО підірвав себе гранатою - фото: з відкритих джерел

Джерело повідомляє, що після прибуття на місце подій, правоохоронці побачили, чоловіка, який сидить на гранаті, а в той самий час тримаючи іншу гранату в руках. З ним відразу ж почали вести переговори, щоб відмовити здійснювати задумане. В цей час на місце викликали вибухотехніків, а нацгвардійці оточили район Південного гірничо-збагачувального комбінату, оскільки в будь-якому момент міг статися вибух.

Через деякий час на місці події прогримів потужний вибух. Правоохоронці викликали потерпілому бригаду швидкої допомоги. Як виявилося, одну з гранат чоловік віддав правоохоронцям, а інша

Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою (ФОТО) - фото 2

Після того, що сталося чоловік вижив. Однак медики розцінюють його стан як важкий. В результаті вибуху гранати йому буквально відірвало ногу. Також було встановлено, що винуватець події є колишнім учасником АТО.

Причини такого вчинку колишнього атошніка поки залишаються невідомими. Поліція проводить перевірку за даним фактом. Обставини події встановлюються.

Фото з місця події були опубліковані в телеграм-каналі журналіста Олега Ермолинського.

Важкий стан і відірвана нога: в Кривому Розі чоловік підірвав себе гранатою (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Пакистані підірвався автобус з китайськими інженерамиТранспортний засіб перевозило інженерів для будівництва дамби.

Також сайт повідомляв про те, що в Сомалі підірвався автобус з футболістами. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

9 серпня 2021, 06:22

Во всем надо видеть позитив. Так нас учит украинская власть. Тут можно найти такой - людей не покалечил и теперь ему не надо одного сапога.


Новини