Головна Новини Суспільство події П'яна, на голій гумі, та, що ганяє по "зустрічній", з дитиною в салоні - поліція затримала жінку-водія
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яна, на голій гумі, та, що ганяє по "зустрічній", з дитиною в салоні - поліція затримала жінку-водія

При огляді транспортного засобу з'ясувалося, що на передніх колесах зовсім не було гуми

19 жовтня 2020, 23:49
Поділіться публікацією:

Столичні камери відеоспостереження зафіксували дрифти, які влаштувала водій автомобіля марки Mercedes. Відео з камер опублікувала патрульна поліція Києва в соціальній мережі Facebook.

П'яна, на голій гумі, та, що ганяє по "зустрічній", з дитиною в салоні - поліція затримала жінку-водія

Відомо, що перші очевидці більш ніж дивної поведінки автомобіля повідомили в поліцію після того, як автомобіль на швидкості, яка явно перевищує дозволену, їхав проти руху всього транспорту на столичному бульварі Перова. Незабаром стало відомо, що транспортний засіб потрапив в ДТП, але зник з місця пригоди.

Коли правоохоронці виявили "скажений автомобіль", що стояв вулиці Курнатовського, виявилося, що керувала ним дама, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. До того ж в салоні транспортного засобу перебував малолітня дитина.

Природно, жінка була вкрай незадоволена її затриманням і заперечувала факт скоєння ДТП. При тестуванні на вміст алкоголю в її організмі, драгер показав 1,6 проміле алкоголю.

На цей час транспортний засіб вилучено, жінка притягнута до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, порушення правил дорожнього руху, що призвело в ДТП, а також за рух по зустрічній смузі.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що бетономішалка зім'яла 5 авто, постраждали пішоходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини