Головна Новини Суспільство події Оприлюднили нові подробиці смерті мера Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднили нові подробиці смерті мера Кривого Рогу

За попередньою інформацією, градоначальник вистрілив сам

15 серпня 2021, 19:14 comments2353
Поділіться публікацією:

У Мережі оприлюднили нові подробиці загибелі міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, тіло якого виявили 15 серпня в заміському будинку в селі Вольне. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний", посилаючись на власні джерела.

Оприлюднили нові подробиці смерті мера Кривого Рогу

Костянтин Павлов - фото з відкритих джерел

За даними видання, Павлов був знайдений біля порога будинку в калюжі крові.

"Біля нього лежав карабін" Сайга ". За попередньою інформацією, градоначальник постріл зробив сам. Після пострілу Павлов пройшов близько 10-ти кроків до дверей, після чого, ймовірно, помер", — сказано в повідомленні.

"Дніпро Оперативний" також пише, що на руках, а також обличчі Павлова були виявлені залишки пороху. Крім того, відзначають журналісти, обшук в будинку загиблого ще не був проведений.

До слова, правоохоронці Дніпропетровської області почали кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Нагадаємо, що міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов знайдений мертвим на веранді заміського будинку. За даними народного депутата України від партії "Опозиційна платформа — За Життя" (ОПЗЖ) Вадима Рабиновича, він був убитий. Точної інформації — вбивство це чи самогубство — поки немає. На місце виїхала група правоохоронців для встановлення подробиць трагедії.

Відзначимо, що Костянтин Павлов народився 12 січня 1973 року. Був українським політиком, народним депутатом України 7-го і 8-го скликань. Був членом депутатської фракції "Опозиційна платформа — За життя". Павлова обрали міським головою Кривого Рогу в 2020 році. 6 грудня він переміг на виборах мера, набравши 56,97% голосів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

15 серпня 2021, 21:02

А там рядом пидараса с куриной жопой вместо лица ( дурчинова) не было? Этот придурок рассказал бы как можно совершить самоубийство двумя выстрелами в голову.


Новини