Головна Новини Суспільство події Оприлюднено список країн з найбільшою смертністю від COVID: на якому місці Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено список країн з найбільшою смертністю від COVID: на якому місці Україна

Всього в нашій країні зафіксовано 27 204 летальних випадків

10 березня 2021, 10:06
Поділіться публікацією:

Worldometers оприлюднив список країн, в якому число офіційно заражених коронавірусом людей становить понад мільйон осіб. Повідомляється, що наразі у світі 21 така країна. В даному списку також зазначена не тільки загальна кількість смертей, викликаних COVID-19, а й кількість летальних випадків за останні сім днів, передає "Главком".

Оприлюднено список країн з найбільшою смертністю від COVID: на якому місці Україна

Оприлюднено світовий рейтинг смертності від COVID: на якому місці Україна - фото з відкритих джерел

Зважаючи на дані, що опубліковані Worldometers, на момент складання списку у світі було зафіксовано 118 161 858 осіб, заражених новим вірусом SARS-CoV-2. Повідомляється, що за тиждень було виявлено близько 2,9 мільйона нових випадків, що на 10% більше, ніж у позаминулий тиждень.

За даними джерела, у світі зафіксовано 2 622 136 летальних випадків, при цьому найбільш складною ситуація залишається в США, Бразилії, Росії, Великобританії, Франції, Німеччини та Італії.

Повідомляється, що в рейтингу смертності від коронавірусу Україна посідає 17 місце. Всього в нашій країні виявлено 1 410 061 випадок зараження коронавірусною інфекцією, 27 204 померли від наслідків хвороби за весь час пандемії, при цьому за тиждень зафіксовано 992 нових летальних випадків.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що вчені та медики з Америки стурбовані нещодавно виявленими в Бразилії, Нью-Йорку і Каліфорнії трьома штамами коронавірусного захворювання. Деякі з них можуть бути стійкими до вакцинації, а також приводити до повторного зараження. Спеціалісти відзначають, що навіть стійкість деяких штамів до щеплень, не забирає важливості вакцинації від коронавірусного захворювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини